## Sir Wilfrid Laurier Public School School Council Meeting Agenda for Wednesday, May 24<sup>th</sup>, 2017 7:00pm – 8:10pm

TIME	ITEM	OWNER
7:00pm – 7:10pm (10 minutes)	Update from Administration	Mme. Joyce & Mme. Gravill
7:10pm – 7:20pm (10 minutes)	Treasurer's Report & Annual Report Updates	Joyce Alimonos
7:20pm – 7:25pm (5 minutes)	Fun Fair Status	Joyce Alimonos
7:25pm – 7:30pm (5 minutes)	PRO (Parents Reaching Out) Grant	Elisa Lau
7:30pm – 7:40pm (10 minutes)	Student Council Update	Lena Sadaka
7:40pm – 7:50pm (10 minutes)	Miscellaneous	Council and Administration
7:50pm – 7:55pm (5 minutes)	Constitution Committee Update	Council and Administration
7:55pm – 8:10pm (15 minutes)	Principal Profile	Council and Administration